oogzorg-centrum-vd-ham-bergen-op-zoom-slide-oogzorg

Oogonderzoeken, u en uw ogen verdienen de beste zorg

U en uw ogen verdienen de beste zorg. Daarom worden alle onderzoeken die wij aanbieden uitgevoerd door medewerkers met de juiste diploma's en kwalificaties. Wij vinden dat onze oogzorg van het hoogste niveau moet zijn, dus wij doen ook geen concessies op dit gebied. Optiek is een vrije sector, met alle nadelige gevolgen van dien. Voor de beste oogzorg komt u naar Oogzorgcentrum Van der Ham Optiek.

Daarnaast is onze optometrist werkzaam in het Bravis ziekenhuis op de oogheelkundige afdeling. Wij werken daarom nauw samen met de regionale, maar ook met de landelijke oogartsen en uw huisarts. De kosten van het uitgevoerde onderzoek ontvangt u terug bij aankoop van een bril of lenzen, tot en met 2 maanden na het onderzoek (met uitzondering van het fixactie disparatie onderzoek en de doorverwijzing van uw huisarts).

Door fixatie disparatie kunt u niet alleen last van uw ogen krijgen, ook op andere vlakken kunt u klachten ontwikkelen. Hieronder treft u een aantal symptomen:

  1. nekpijn of spanning in de schouders
  2. moeite hebben met het bekijken van een 3D-film
  3. hoofdpijn of migraine
  4. gevoeligheid voor (zon)licht
  5. geïrriteerde ogen
  6. leesproblemen
  7. snel vermoeid raken door beeldschermwerk
  8. moeite hebben met scherpstellen
  9. verminderd dieptezien
  10. evenwichtsstoornissen

Heeft u last van één of meerdere van deze symptomen? Dan is een fixatie disparatie onderzoek mogelijk nuttig voor u. Tijdens dit functioneel optometrisch onderzoek gaan we bekijken of uw ogen goed met elkaar samenwerken. Indien uw klachten een medische oorzaak hebben, verwijzen wij u door naar de oogarts. Als u echter wel één van de klachten herkent, maar er geen medische oorzaak te vinden is, dan meten wij uw oogsterkte, gezichtsscherpte en beoordelen we de kwaliteit van de oogsamenwerking.

Behandeling fixatie disparatie

Op basis van de uitslag van het onderzoek, adviseren wij u over het verbeteren van uw oogsamenwerking. Denk aan een bril, lenzen, een prismabril en/of oogoefeningen. Meestal zien we binnen twee maanden een verbetering van het zicht. Uw klachten kunnen zelfs verdwijnen.

Meer weten over fixatie disparatie? Kom dan langs bij ons in Bergen op Zoom. Onze optometrist staat graag voor u klaar. Wij zijn aangesloten bij Functionele Oogzorg Nederland.

Maak een afspraak


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top