oogzorg-centrum-vd-ham-bergen-op-zoom-slide-ons-team-1

Ons team

Het team van Oogzorgcentrum Van der Ham optiek in Bergen op Zoom bestaat uit gepassioneerde mensen. Bekijk hieronder wie wij zijn. Wij maken graag met u kennis.

  

LOUIS

Eigenaar van Oogzorgcentrum Van der Ham optiek, Louis, is opticien, HBO optometrist en contactlensspecialist, ook voor medische aanpassingen. Tevens is Louis lid van het kwaliteitsregister Paramedici voor Optometrie.

 


 

SANDRA

Sandra is gediplomeerd audicien en heeft een taalkundige achtergrond. Voor teletekst 888 verzorgde ze op vrijwillige basis de ondertiteling en dit heeft bij haar de interesse in het gehoor opgewekt. Sinds 2010 is ze audicien en haar officiële diploma behaalde ze dan ook in 2013. Sandra is een betrouwbaar persoon die met oprechte interesse in de mensen om haar heen.

 


 

TJEBBE

Tjebbe is opticien in opleiding. Hij wilt alles weten over brillen, glazen en kijkoplossingen en is door zijn ervaring in verschillende branches iemand die goed naar uw wensen luistert om deze naadloos aan te vullen met de juiste oplossingen. Tevens is hij een actief sporter dus kan hij u alles vertellen over de sport(zonne)brillen en alle mogelijkheden hierin.

 


 

VIRGINIE

Virginie Michielsen is onze orthoptiste. Ze is gespecialiseerd in het onderzoeken van de ogen van uw kinderen. Kinderen onder de tien jaar zouden eigenlijk altijd door een optometrist of orthopedist gemeten moeten worden, omdat ze sterk accommoderen waardoor makkelijk een verkeerde sterkte gemeten kan worden. Maak daarom een afspraak bij Virginie.

 

MAARTEN

Deze zeer vakbekwame opticien/ contactlens specialist/ HBO Optometrist heeft dan ook jaren ervaring in ons mooie vak. Sommige van onze zeer trouwe klanten hebben hem al herkend, want Maarten was ook tussen 1983 en 1989 werkzaam bij Van der Ham optiek. Terug op het "oude nest" voelt het alsof hij nooit weggeweest is.

 


 

MAX

Max is opticien, HBO optometrist en contactlensspecialist, ook voor medische aanpassingen. Om zijn optometrische kennis extra gewicht te geven heeft Max gewerkt in het universitair medisch centrum Utrecht. Hij is aanspreekpunt voor de orthoptisten in het ziekenhuis en met zijn enthousiasme voor mooie producten spreekt hij iedereen aan.

 


 

MONIKA

Monika is onze administratieve kracht die ervoor zorgt dat achter de schermen ook alles op rolletjes loopt.

 

LINDA

Linda is opticien en HBO optometrist in opleiding. Dankzij haar achtergrond in medische psychologie kan Linda zich perfect inleven in de klant. Tevens zorgt ze ervoor dat al onze medische aanpassingen, op het gebied van contactlenzen, voor u geregeld worden. Met haar doorzettingsvermogen heeft ze al veel gerealiseerd voor onze klanten.

 


 

LEONIE

Leonie is opticien en contactlensspecialist. Al jarenlang is Leonie een belangrijke kracht voor zowel uw bril, als bij aanpassingen van uw lenzen. Leonie maakt door haar kennis van brillen en glazen de mooiste combinaties voor u als klant. Haar eerlijke advies wordt al jaren door onze klanten enorm gewaardeerd.

 


 

LYNN

Lynn is onze opticien, die de opleiding optometrie volgt in Utrecht. Ze is een zeer gedreven opticien die ons voornamelijk op de zaterdagen en in de vakanties ondersteunt. Ze is met recht al een vaste kracht omdat ze al wat jaartjes meeloopt bij ons in het team.


Top