oogzorg-centrum-vd-ham-bergen-op-zoom-slide-acties-5

Acties van uw opticien in Bergen op Zoom

Bij Oogzorgcentrum Van der Ham optiek in Bergen op Zoom hebben we verscheidene acties. Zo heeft u al een complete merkbril vanaf 148 euro*. Dit geldt op onder andere de merken Ray-Ban, Carrera, Diesel, Vogue en G-Star.

Goed zien én goed gezien worden

Bij Oogzorgcentrum Van der Ham Optiek in Bergen op Zoom zorgen wij er niet alleen voor dat u goed ziet, maar ook dat u goed gezien wordt. Bij aankoop van een complete bril krijgt u namelijk een paraplu met led verlichting cadeau. Zo gaat u nooit ongezien over straat in het donker!

Gratis glazen cadeau

Het is nu goed zaken doen bij Oogzorgcentrum Van der Ham in Bergen op Zoom. Bij aankoop van een complete bril ontvangt u namelijk 1 paar (basis) glazen voor een tweede bril gratis. Dus koopt u bijvoorbeeld een multifocale bril dan krijgt u van ons een paar multifocale glazen voor een tweede bril cadeau. Prettig voor bijvoorbeeld een computerbril, zonnebril of gewoon een extra bril om af te wisselen.

Brillen voor elk budget

Oogzorgcentrum Van der Ham optiek vindt het belangrijk om iedere klant goed te kunnen helpen. Daarom verkopen wij ook brillen voor elk budget. U heeft bij ons al een complete bril voor 98 euro.

Benieuwd geworden naar de acties? Kom dan langs bij Oogzorgcentrum Van der Ham optiek in Bergen op Zoom. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Kom langs

*Vraag naar de voorwaarden


Top