oogzorg-centrum-vd-ham-bergen-op-zoom-slide-acties-5

Acties van uw opticien in Bergen op Zoom

Bij Oogzorgcentrum Van der Ham optiek in Bergen op Zoom hebben we verscheidene acties. Zo heeft u al een complete merkbril vanaf 159 euro*. Dit geldt op onder andere de merken Ray-Ban, Carrera, Diesel, Vogue en G-Star.

Korting bij aanschaf van een kinderbril

Profiteer van korting bij aanschaf van een kinderbril! U ontvangt namelijk de standaardglazen cadeau. Indien u andere brillenglazen wenst, ontvangt u een korting van 49 euro. Het is belangrijk dat de oogsterkte van kinderen goed wordt gemeten. U maakt hiervoor bij Oogzorgcentrum Van der Ham optiek eenvoudig een afspraak met onze optometrist.

Gratis glazen cadeau

Het is nu goed zaken doen bij Oogzorgcentrum Van der Ham in Bergen op Zoom. Bij aankoop van een nieuwe, complete bril krijgt u 1 paar (basis)glazen gratis indien u deze glazen in een nieuw montuur laat plaatsen. Dus koopt u bijvoorbeeld een multifocale bril, dan krijgt u van ons een paar multifocale glazen voor in een tweede montuur cadeau. Prettig voor bijvoorbeeld een computerbril, zonnebril of gewoon een extra bril om af te wisselen!

Brillen voor elk budget

Oogzorgcentrum Van der Ham optiek vindt het belangrijk om iedere klant goed te kunnen helpen. Daarom verkopen wij ook brillen voor elk budget. U heeft bij ons al een complete merkbril vanaf 159 euro, inclusief kunststof glazen met kraswerende en anti-reflectie coating. Een deskundige Van der Ham Oogzorg oogmeting is bij deze prijs inbegrepen.

Benieuwd geworden naar de acties? Kom dan langs bij Oogzorgcentrum Van der Ham optiek in Bergen op Zoom. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Kom langs

*Vraag naar de voorwaarden


Top